/
NEDELJA, 22. 03. 2020
Virtualna 10ka - si za izziv?

To pomlad in poletje ne bomo samo počivali :)

Vabljeni, da se pridružite klubu Virtualna 10ka, za kar boste nagrajeni z odlično formo na Nočni 10ki in še boljšo virtualno družbo tekačev, ki vsak po svoje premagujejo karanteno. KLIK NA LINK in potem klik na JOIN CLUB.

Dobrodošli vsi!

DISCLAIMER: Tecite sami! Na vsak način upoštevajte vse varnostne ukrepe, držite se predpisane karantene in ne ogrožajte sebe, še manj pa drugih. Če lahko tečete na prostem, izbirajte neobljudene in varne poti. Če zunaj zaradi okoliščin ni moč teči, poskusite v stanovanju (na tekalni stezi, po dnevni sobi ali na balkonu). V kolikor tudi to ni mogoče, pošljite fotko s kavča, podpiramo :)

Začnemo 23. marca:
- vsako nedeljo bomo izmed VSEH v skupini, ki boste tisti teden tekaško aktivni in pribeležili vsaj en tekaški trening izžrebali ENO startnino za Nočno 10ko,
- vsako nedeljo objavimo tedenske zmagovalce, najhitrejše tekače in najbolj pridne. Pa še kako posebno omembo dodamo,
- ko se karantena konča, podelimo posebno nagrado najhitrejšemu tekaču in tekačici na 10ki (na razdalji, ki mora biti vsaj 10,00 km),
- vsem sodelujočim bomo podelili simbolično darilce.

ps. če pošljete fotko, kako domiselno tekate doma, jo objavimo na naših kanalih družabnih omrežij :)

pps. če ne veste kaj je Strava - gre za družbno omrežje, kjer delite svoje športne podvige. Vse kar rabite je pametni telefon z brezplačno aplikacijo STRAVA, v kolikor pa imate tekaško uro, podatke v aplikacijo lahko prenesete tudi z nje. Dober tek in ostanite zdravi!