/
PONDELJEK, 26. 06. 2017
Koristne informacije pred 10ko

VSE INFORMACIJE O TEKIH, PROGI, RAZPISU IN PROGRAMU NAJDETE NA TEM LINKU.

1. Parkiranje na prireditvi je brezplačno, na za to določenih površinah v bližini prireditvenega prostora in drugje po Bledu. Držite se navodil redarjev! Parkirišča lahko preverite TULE.

2. Prevzem štartnih številk poteka v Mali Zaki, v petek in soboto, pri Veslaškem centru, v soboto najkasneje do 21. ure! Najprej na stojnici dvignete kuverto s številko. V kuverti je tudi zapestnica s kupončkom za dvig darilne vrečke in darila (ter kremšnite po teku) ter kuponček za označitev garderobe.

3. Darilno vrečko dvignete v pokritem hangarju ob stojnicah, prav tam tudi dodatno naročene artikle, najkasneje do 23 ure!

4. Letos bomo z oddaljenih parkirišč uredili shuttle z minibusi Bled Tours.

5. Oddaja garderobe poteka v pokritem hangarju (ki izdaja tudi darila) in šotoru ob njem, desno od vhoda na prizorišče. Oddaja je možna le s kartončkom, ki ga dobite v kuverti, prevzem pa le s štartno številko, od 17:00 do 24:00.

6. Štart teka na 10km je ob 22h na Promenadi v centru Bleda – 2km hoje iz prireditvenega prostora pod gradom mimo kopališča. Odpravite se pravočasno! PROGRAM celotne prireditve dobite tule.
Spremljevalci, ki bodo na štart pospremili tekače, NE BODO več mogli peš nazaj po progi - lahko pa se bodo peljali s shuttloma, ki startata 22.15 izpred Festivalne dvorane.

7. Štart otroškega teka je ob 20:00 (mlajši do 6 let) in 20:10 (otroci nad 6 let) na prireditvenem prostoru.

8. Otroško varstvo deluje od 19:00-24:00. Šotor je na vzhodnem delu, pod drevesi, sprejemamo otroke stare najmanj 3 leta. TULE LAHKO PRIJAVITE SVOJE OTROKE.

9. Štart rekreativnega teka na 1200m je letos že ob 18h na prireditvenem prostoru.

10. Zapestnico s kupončkom za kremšnito si nadenite že pred tekom in tecite z njo; poleg tega, da je odsevna, bo takoj pri roki za kremšnito na cilju! Pomagali vam bodo tudi na prijavni službi.

11. Na progi so tri okrepčevalnice: na 4km, na 7km in v cilju. Na voljo bo voda in Powerade. V cilju vsak tekač prejme plastenko Powerade.

12. Kremšnito dobite s kupončkom takoj po teku na prireditvenem prostoru, najkasneje do 00.30 ure zjutraj!

13. Zdravniška služba z rešilcem bo ves čas prireditve v pripravljenosti na prireditvenem prostoru. Če jo potrebujete, se obrnite na najbližjega prostovoljca, redarja ali organizatorja (v modrih polo majicah, napis Nočna 10ka na hrbtu)!

14. Pred tekači bo ves čas teka vozilo spremljevalno vozilo, prav tako za tekači na koncu.

15. Štart bo v treh valovih (do 40, do 50, do in nad 60 min) – razporedite se pravilno! V vsakem boksu je letos prvič tudi tempo zajček.

16. Naglavnih lučk so spet v darilni vrečki, zato priporočamo, da si jo nadanete in tečete z njo!

17. Meritve časa potekajo s čipi, ki so letos nalepljeni na startni številki. Teh ne odstranjujte. Brez čipa ni rezultata!

18. Če bi nastopili v kategoriji bosi tek, potem to javite ob prevzemu številke ali najkasneje na štartu! Na štartu boste lahko pustili tudi svoje čevlje (dostavimo v garderobo).

19. Podelitev nagrad in medalj se začne takoj po prihodu najhitrejših v cilj, ob cca. 23.10.

20. Na prireditvenem prostoru bo dovolj smetnjakov za odpadke, zato vas prosimo, da jih tja tudi odlagate. Hvala.

21. Na prireditvenem prostoru lahko kupite dodatne kremšnite, majice in ostale artikle Nočne 10ke.

22. Gorenjska banka bo zmagovalca in zmagovalko nagradila s finančno nagrado 100€! Nagrade za najboljše pa prispevajo še Salming, Hervis, VPD Icepower in Sensilab.

ŽELIMO VAM DOBER TEK IN OBILO DOBRE VOLJE!!