/
ČETRTEK, 25. 04. 2019
Brezplačni natančni treningi za stopnjevanje forme pred Nočno 10ko

Brezplačni natančni treningi za stopnjevanje forme pred nastopom Nočne 10ke!

PlanGoRun.com, Hervis sports Slovenija in Nočna 10ka podarjajo brezplačne treninge za pripravo in tempiranje forme vsem udeležencem nočnega teka.

Tekaška aplikacija PlanGoRun je rezultat večletnega razvoja, dela v vrhunskem športu ter dela s tekaški skupinami in posamezniki ter razvoja inteligentne web app, katera poskrbi za individualen način treniranja. Saj deluje na individualnih podatkih tekača in njegovih sposobnostih.

Registriraj se na PlanGoRun in si izdelaj svoj trening stopnjevanja forme za Nočno 10ko.

www.plangorun.com

»PlanGoRun za tekače je spletna aplikacija za pomoč pri načrtovanju teka in tekaških treningov. Izhodišče za izdelavo načrta treninga je individualna sposobnost tekača, saj program upošteva njegovo pripravljenost na podlagi poljubnega testa ali zadnje pretečene razdalje, količine časa, ki ga tekač nameni za trening in priporočila programa glede na njegove sposobnosti, datum tekmovanja ali poljubne izbire programa vadbe.« izjava avtorja Marka Mraka.

Osnovno vodilo aplikacije je izdelava individualnega progresivno zastavljenega treninga za tekače na enostaven in hiter način, predvsem pa je trening z aplikacijo Plan Go Run sedaj na voljo vsakemu tekaču.

Plan Go Run upošteva vse parametre vrhunskega treninga in izdela tekaški trening po progresivnem principu in seveda z vsemi izračuni na podlagi individualnih sposobnosti tekača.

Individualnost

Trening je izdelan na osebnih sposobnostih tekača, na podlagi zadnje pretečene razdalje ali rezultata testa ali tekmovanja. Količina treninga je individualna in upošteva čas, ki naj bi ga tekač namenil treningu v naslednjih štirih tednih. Obremenitev se računa na podlagi srčnega utripa v mirovanju in starosti. Število dni treninga v tednu je osebna izbira tekača.

Enostavnost

Po registraciji, uporabnik vpiše zadnjo pretečeno razdaljo in čas teka, starost, količino treninga na teden. Vse ostalo se izračuna na podlagi podatkov.

Progresivnost

Trening je kompleksen proces, ki prinaša napredek samo, če je progresivno zastavljen in se stimulans povečuje iz tedna v teden, ob predpostavki, da upošteva tudi spuščanje treninga za boljši in hitrejši napredek (počitek). Aplikacija je idealna za stopnjevanje forme pred tekaškimi prireditvami saj s progresivnim izračunom poskrbi za stopnjevanje sposobnosti.

Nov nivo treninga

Morda povprečen tekač ne razmišlja tako kompleksno kot virtualni trener in aplikacija ponuja nov nivo treninga, novo doživetje in natančno stopnjevanje forme z vidika individualnosti vsakega posameznika.

Marko Mrak in RCL d.o.o.

www.plangorun.com / Gsm: +386 (0)40 162 717

https://www.facebook.com/plangorun

Instagram: plangorun

Twitter: @PlanGoRun

https://www.facebook.com/marko.mrak1

Blog: markomrak.wordpress.com