Razpis Virtualna 10ka 2020

KRAJ PRIREDITVE
Kjerkoli si sami izberete :)

ČAS PRIREDITVE
Sobota, 27.6.2020 od 10:00 do 24:00

ORGANIZATOR
Društvo Vitezi Dobrega Teka
Izvedbo programa je omogočilo sofinanciranje Fundacije za šport.

Žal je zdaj že jasno, da letošnje poletne Nočne 10ke, kot ste jo poznali, ne moremo izvesti. A to ne pomeni, da bomo na "našo tekaško soboto" ostali brez tekme in druženja. Če bo možno, bomo Nočno 10ko vseeno izvedli v jesenskem času, v kolikor ne, pa se v živo spet vidimo 2021. Vsekakor vas obvestimo takoj, ko bo kaj več jasnega. Vaše prijave in startnine bomo prenesli in jih čuvali za vas. HVALA, KER STE Z NAMI!

NOV PROJEKT, NOVA DIRKA, NOVA 10ka! Ker se poleti ne bomo videli v živo, ne bomo uživali v kremšnitah, se borili z ramo ob rami ali rajali ob bandu Joške vn - bomo pa vse to na najboljši možni način poskušali poustvariti virtualno! Virtualna Nočna 10ka bo prava tekma. Izvedli jo bomo skupaj z vami na dan Nočne 10ke - 27.6.2020. Vaš rezultat boste lahko postavili med 10. in 24. uro - 14 ur na čast 14. Nočni 10ki. Vaš napor bomo nagradili z odlično, lično in unikatno medaljo in kupom drobnih pozornosti. Na voljo je samo 500 mest. Ste zraven?

Priddružite se lahko tudi našemu klubu Virtualna 10ka na Stravi, kjer bomo objavili tudi napotke za trening in zanimivosti. V njej že sedmi teden vadi skoraj 500 tekačev!

PRAVILA

Virtualna 10ka bo posebno tekmovanje, ki ga še niste vajeni. Zato nekaj napotkov in pravil, da ga boste lažje izvedli, pri njem uživali ali celo dosegali osebne rekorde.

- tekmuje lahko vsak, ki je sposoben preteči ali prehoditi v kosu vsaj 10 km,
- progo za tekmo si določite sami, lahko si jo predhodno tudi pomerite, dolga pa mora biti vsaj 10,00 km (po možnosti krožna),
- v kolikor ste bolni ali se ne počutite dobro, tekmovanje izpustite (štartnino vam vrnemo ali prenesemo na drugega tekača),
- rezultat, ki ga prijavite v tekmovanje, mora biti opravljen v soboto 27.6. med 10. in 24. uro (aktivnost se mora začeti najkasneje 23:59:59),
- rezultat morate najkasneje do nedelje 28.6. do 12.00 prijaviti v obrazec, ki ga boste prejeli po e.pošti,
- rezultati bodo objavljeni v absolutni konkurenci in v starostnih kategorijah,
- pri svojem teku upoštevajte varnostna navodila, ki bodo takrat veljala, utrezne zdravstvene in ostale ukrepe, da ne ogrožate sebe ali drugih,
- rezultat lahko prijavite v katerikoli aplikaciji, ki jo uporabljate (Strava, Garmin, Polar, Zwift, Fitbit, Nike, Mapmyrun, Endomondo...) in iz katere lahko izvozite podatke in pošljete link do njih (ali dokazilo),
- pri oddaji rezultatov računamo na poštenost vsakega udeleženca.
KAKO ODDATI REZULTAT

DARILNA VREČKA IN NAGRADE

Vsi udeleženci, ki se bodo prijavili in plačali startnino, bodo upravičeni do darilnega paketa, ki ga sestavljajo:

- virtualna štartna številka, ki jo lahko tudi natisnete,
- seznam prijav na spletni strani Nočna 10ka,
- lična in unikatna medalja Virtualna Nočna 10ka, ki jo po koncu tekmovanja pošljemo po pošti,
- popusti in ugodnosti naših partnerjev,
- srečka za sodelovanje v nagradnem žrebanju za lepe nagrade Nočne 10ke in naših partnerjev,
- virtualna diploma za sodelovanje (kdor jo bo želel),
- objava fotk na naši FB strani in večna slava :)

Najboljši trije v absolutni konkurenci (M/Ž) prejmejo posebno priznanje in štartnino za Nočno 10ko, zmagovalci/ke po kategorijah pa nagrado Ice Power.

PRIJAVE

Prijave na Virtualno 10ko sprejemamo preko prijavnice na spletni strani. Upoštevali bomo vse prijave oddane in plačane do 26.6.2020 do 20h. Pri prijavi obvezno vpišite tudi naslov, da vam lahko pošljemo medaljo. Pregled prijav bo viden na spletni strani. Ob prijavi lahko naročite tudi brisačo Nočne 10ke. Hvala že vnaprej!

ŠTARTNINA

Štartnina za Virtualno 10ko znaša 10€. Za naslovnike v tujini je 12€.

Tudi tokrat bomo dobrodelni in 1€ od vsake plačane prijave namenili Društvu Ozara.

PLAČILO ŠTARTNINE
Plačilo štartnine lahko izvedete s kreditno kartico (VISA, Mastercard) hkrati s prijavo.

Ostala plačila izvedite s PLAČILNIM NALOGOM UPN/SEPA na transakcijski račun: SI56 0313 9100 0318 449, SKB banka. Koda namena: ADVA. Namen: štartnina Nočna 10ka. V polje referenca vpišite 00 XXXX (vaša zaporedna številka prijave). Primer pravilno izpolnjenega UPN/SEPA naloga najdete tukaj. Naslovnik za plačilo je: Društvo Vitezi Dobrega Teka, Alpska cesta 17, 4260 Bled. Če plačujete za več oseb naenkrat, v referenco vnesite vse številke prijav, zaporedno. V primeru težav s plačili nas kontaktirajte.

Skupine, ki prijavijo več tekačev posamično, lahko izvedejo skupinsko plačilo za vse na referenco od prvega prijavljenega. O plačilu nas obvestijo po elektronski pošti.

KATEGORIJE

10km – MOŠKI IN ŽENSKE

A - do 20 let rojeni do 2000 in mlajši
B - do 30 let rojeni do 1990 in mlajši
C - do 40 let rojeni med 1980 in 1989
D - do 50 let rojeni med 1970 in 1979
E - do 60 let rojeni med 1960 in 1969
F - do 70 let rojeni med 1959 in 1950
G - nad 70 let rojeni 1949 in starejši

Kategorija BOSI TEK na 10km
Pogoj sodelovanja je od štarta do cilja teči bos. Predhodno priporočamo trening bosega teka. Kategorijo boste označili pri oddaji rezultata. Verjamemo v poštenost oddanih podatkov.

Kategorija NORDIJSKA HOJA na 10km
Pogoj sodelovanja je od štarta do cilja upoštevati pravila nordijske hoje. Kategorijo boste označili pri oddaji rezultata. Verjamemo v poštenost oddelanih in oddanih rezultatov.

RAZGLASITEV REZULTATOV

Rezultate v absolutni konkurenci in po kategorijah bomo objavili predvidoma v nedeljo 28.6. zvečer ali najkasneje v ponedeljek 29.6.

NOČNA 10ka KOT DARILO
Zakaj štartnine za Virtualno Nočno 10ko 2020 ne bi podarili kot darilo? Svojim najbližjim, prijateljem znancem ali sodelavcem lahko na najlepši način popestrite poletni dan ali večer in jim daste najboljše možno – rekreativno darilo. Lahko še tečete zraven (na ustrezni razdalji, seveda :) )! Pišite nam na vitezi@vitezi.net!

INFORMACIJE
email: vitezi@vitezi.net
telefon: 041 709 531 (Marko), 041 431 363 (Igor)