Trgovina

Tudi tistim, ki ne boste tekaško sodelovali na Nočni 10ki omogočamo, da si naročite spominsko majico ali kremšnito, ki jo boste kot obiskovalec pojedli na prizorišču Nočne 10ke. Artikle boste lahko prevzeli na prizorišču, v kolikor pa Nočne 10ke ne boste uspeli obiskati, vam majice ali ostale artikle lahko pošljemo tudi po pošti (vsi bodo na voljo ŠELE PO dogodku).

Kratek opis artiklov

Majica: vrhunska atletska majica James Nicholson iz Cool dry poliestra, ki je zelo zračna in odvaja vlago. Ena najlažjih majic sploh, zgolj 120gramska in idealna za tek. Majici sta v letošnji modni melange modri barvi.Majica ima na srčni strani logo Nočne 10ke (v dveh vrsticah). Velikosti majice so: ženske XS-XXL, moške S-XXL.

CEP nogavice in nogavčki 2018 model ultra: nova kolekcija ženskih in moških ultra nogavic in nogavčkov CEP v electric modri barvi samo na Nočni 10ki po izjemno ugodnih cenah! Nogavice po 39,90€, nogavčki pa 24,49€.

Fotografije artiklov si lahko ogledate na desni strani. Za vse dodatne informacije pa pišite na vitezi@vitezi.net. Trgovina posluje po splošnih pogojih poslovanja. Od vsakega prodanega artikla bomo 1€ donirali društvu Ozara. Vse cene so že z vključenim DDV.