Kako izpolniti prijavnico?

Prenovi spletne strani je sledila tudi prenova prijavnice za Nočno 10ko. Ta je sedaj v več korakih.

Da se boste lažje znašli, vas tukaj na hitro zapeljemo skozi postopek:

1. Po kliku na Prijava boste najprej izbrali željeni tek:

\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

2. Ko izberete tek, se odpre okno za vnos vaših podatkov. Obvezni podatki so ime, priimek, kraj, spol, letnik rojstva in email. Če želite dobiti rezultat po SMS-u, izponite še polje GSM, če imate klub, vnesite še to polje. Potem kliknite na Oddaj prijavo.

3. Sedaj se odpre 2. korak, kjer NAJPREJ IZBERETE VELIKOST MAJICE (letos novost) in količino 1. Lahko tudi donaročite dodatne majice ali kremšnite Nočne 10ke. Pri željenem izberete količino (in pri majicah velikosti). Če je donaročenih majice več, velikosti vpište v Opombo. V kolikor vs zanima atobusni prevoz na Bled, označite število oseb. Sedaj kliknete na gumb Naprej.

4. Na 3. koraku boste dobili povzetek vaše prijave in podatke za plačilo, ki jih boste dobili tudi na email, če boste plačali po predračunu. Znesek za plačilo se izračuna avtomatično (odšteje se morebiten popust promocijske kode, prištejejo se morebitna naročila artiklov). Pri otroškem in rekreativnem teku je znesek za plačilo enak 0.

5. ZARADI TEHNIČNIH TEŽAV NAŠEGA PARTNERJA V TUJINI, TA TEDEN KARTIČNO PLAČEVANJE NE BO REDNO DELOVALO. Vabimo vas, da se še vedno prijavite in izberete predračun. Ko ponovno vzpostavimo nemoteno delovanje kartic, vas obvestimo in plačilo s kartico lahko opravite takrat. HVALA ZA RAZUMEVANJE.

Če izberete to opcijo, vnesete podatke o številki kartice, ime lastnika kartice, datum veljavnosti in CVC kodo. Po kliku na Pošlji se (odvisno do banke) odpre še okno za potrditev plačila z dodatno kodo. Po vnosu kode se okno zapre, čez nekaj sekund pa se avtomatično odpre 4. korak. Ne klikajte in ne zapirajte okna, dokler vas ne preusmeri tja! Podatkov o vnešenih karticah na naši spletni strani ne vidimo in ne shranjujemo.


6. Zadnji korak je povzetek celotne prijave (ki ga dobite tudi na email). Označena sta tudi način plačila (predračun, kartica) in status plačila (plačano, čakanje na plačilo). Pri rekreativnem in otroškem teku je status plačila Brezplačno (razen, če boste naročili dodatne artikle).

7. Po uspešno oddani prijavi boste avtomatično uvrščeni na listo prijavljenih. Vaše plačilo bo označeno najkasneje v 5 dneh od prejema plačila na račun (v primeru plačila po predračunu) oz. takoj, če boste plačilo uspešno zaključili s kreditno kartico. Ob potrjeni prijavi vam avtomatično dodelimo štartno številko!
\