Shop

Tudi tistim, ki ne boste tekaško sodelovali na Nočni 10ki omogočamo, da si naročite spominsko majico ali kremšnito, ki jo boste kot obiskovalec pojedli na prizorišču Nočne 10ke. Artikle boste lahko prevzeli na prizorišču, v kolikor pa Nočne 10ke ne boste uspeli obiskati, vam majice in knjigo lahko pošljemo tudi po pošti.

Kratek opis artiklov

ZAGRET ZA TEK: 42 spoznanj bosonogega Viteza je knjižni prvenec Marka Robleka, enega glavnih organizatorjev Nočne 10ke, predsednika društva Vitezi Dobrega Teka, dolgoletnega maratonca in bosonogega tekača ter pisca za revijo Tekač.si in blogerja. TEKAŠKA KNJIGA LETA! Potopisi največjih maratonov, izbrane kolumne, zanimiva tekaška razmišljanja in zabavni nasveti vam bodo tek prbližali na svež, provokativen in udaren način.
Dr. Samo Rugelj v predgovoru: "Marko Roblek je Rolling Stones slovenskega teka in to, kar imate pred seboj so njegovi hiti, njegovi greatest hits. Berite jih, tecite z njimi. Brundajte si jih tako med tekom pa tudi doma."
Dr. Blaž Mazi o knjigi: "Živeti pomeni spraševati. Včasih najboljši odgovori pridejo med tekom. Knjiga Zagret za tek je polna teka. In odgovorov."

Majica: vrhunska atletska majica Benger (Hervis) ki je zelo zračna in odvaja vlago. Ena najlažjih majic sploh, zgolj 120gramska in idealna za tek. Majici sta v letošnji modni temno in svetlo modri barvi. Majica ima na rokavu logo Nočne 10ke. Velikosti majice so: ženske XS-XXL, moške S-XXL.

Fotografije artiklov si lahko ogledate na desni strani. Za vse dodatne informacije pa pišite na vitezi@vitezi.net. Trgovina posluje po splošnih pogojih poslovanja. Od vsakega prodanega artikla bomo 1€ donirali društvu Ozara. Vse cene so že z vključenim DDV.